Wijnproeverij aan huis met borrelplank

Wijnproeverij op locatie:

Wijnproeverij op locatie

Wil je meer weten over wijn en houd je van gezelligheid? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of collega’s? Awake komt graag naar je toe voor een wijnproeverij op locatie. Ontdek de mogelijkheden voor een gezellige avond met de focus op Mediteraanse wijnen.

Italiaanse wijnen 

Italië, hét wijnland bij uitstek, staat bekend om zijn rijke en gevarieerde wijncultuur. Proef de smaken van Piemonte, Puglia en Friuli Venezia – Giulia. Je reist tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen door. De kosten voor de wijnproeverij aan huis zijn €35 per persoon en te boeken vanaf 6 personen.

Spaanse wijnen

Viva España! Een Spaanse wijnproeverij brengt je naar de prachtige wijnregio Emporda DO, waar je kunt genieten van natuurwijnen, krachtige rode wijnen en houtgelagerde witte wijnen. Vergeet ook de pareltjes uit de Rioja wijnstreek niet. Proef zes exclusieve Spaanse wijnen tijdens deze onvergetelijke ervaring. De kosten voor de wijnproeverij aan huis zijn €35 per persoon. Je proeft dan zes wijnen en is te boeken vanaf 6 personen.

Franse wijnen

Voor de liefhebbers van Franse wijnen biedt Awake een Belle France wijnproeverij. Ontdek de smaken van de Bourgogne en de Rhône met exclusieve wijnen van Chardonnay, Pinot Noir, en Syrah. De kosten voor de wijnproeverij aan huis zijn €40 per persoon en te boeken vanaf 6 personen. Ook bestaat de Franse wijnproeverij uit 6 wijnen.

Europa rond!

Kan je niet kiezen tussen één van deze landen en wil je graag meer weten over wijn in het algemeen? Wij bieden een gevarieerde wijnproeverij met wijnen uit alle genoemde landen. Ontdek de diversiteit en geniet van zes verschillende wijnen. De kosten bedragen €37,50 per persoon en zijn te boeken vanaf 6 personen.

Borrelplank

Maak je wijnproeverij compleet met een heerlijke borrelplank. Geniet van smaakvolle combinaties van kazen, charcuterie en andere lekkernijen die perfect passen bij de geselecteerde wijnen. Voeg deze optie toe aan je wijnproeverij en maak de ervaring nog rijker, gezelliger én smaakvoller.

Borrelplank €12,50 p.p.

Borrelplank deluxe € 15 p.p.

 

Reiskosten

Awake komt graag naar jou toe, waar je ook bent. Voor alle wijnproeverijen op locatie in gemeente Nijmegen komen wij gratis langs. Voor de proeverijen buiten deze regio wordt €0,31/km gerekend.

Borrelplank

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een borrelplank te boeken tegen een meerprijs van €12,50 p.p.

Uitgebreide borrelplank deluxe

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een uitgebreide borrelplank deluxe te boeken tegen een meerprijs van €17,50 p.p.

Reiskosten

Awake is gevestigd in Nijmegen en komt binnen de gemeente Nijmegen gratis naar u toe. Daarbuiten wordt € 0,31 /km gerekend. Bedankt voor uw begrip.

Vraag een wijn (& spijs) proeverij aan

Trending:

High wine Nijmegen

Italiaanse wijnproeverij Nijmegen

De Italiaanse wijncultuur is wereldwijd bekend en geliefd. In Nijmegen bij AWAKE Wijn kun je zelf ook van deze heerlijke wijnen proeven tijdens een Italiaanse wijnproeverij. Tijdens zo’n proeverij krijg je de kans om verschillende Italiaanse wijnen te proeven en te ontdekken welke wijn jouw favoriet is.

Tijdens het proeven krijg je uitleg over de verschillende wijnsoorten en de bijbehorende smaken. Vaak worden er ook hapjes geserveerd die goed passen bij de verschillende wijnen die worden geproefd. Dit alles zorgt voor een gezellige en leerzame ervaring.
Een Italiaanse wijnproeverij is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Het is ook een origineel idee voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bij Awake-wijn kan je terecht voor een Italiaanse wijnproeverij.

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in Nederland, bekend om zijn rijke culturele geschiedenis en bruisende nachtleven. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest, is een vrijgezellenfeest bij Awake - wijn de perfecte keuze. Begin met een leuke activiteit zoals een privéboottocht op de Waal of een energieke paddel-sessie of Hop&Go door de stad heen.

Daarna staat bij AWAKE Wijn de champagne klaar en gaan we genieten van een wijnproeverij. Dit kan variëren van een high wine, een champagne brunch / lunch of diner, een Italiaanse wijnproeverij, een Spaanse wijnproeverij, een Franse wijnproeverij of een wijn&spijs proeverij.