Dé wijnkelder van Nijmegen.

Welkom in de Wijnkelder van Nijmegen. De wijnkelder bevindt zich in het centrum van Nijmegen. Deze wijnkelder dient als wijnwinkel en is een inspirerende ruimte waarbij je kennis kan maken met de Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen van Awake. Ook hebben wij een groeiend aanbod van biologische, bio-dynamische en natuur wijnen. 

Openingstijden wijnwinkel : 

Donderdag, vrijdag en zaterdag. 12:00-18:00

Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak.

Zondag gesloten

Daarnaast is de wijnkelder natuurlijk ideaal voor wijnproeverijen. Dus ben jij een liefhebber van wijn en altijd op zoek naar bijzondere wijnen? Kom dan snel langs voor een wijnproeverij in Nijmegen, maak een afspraak via info@awakewijnenkoffie.nl of doe trakteer iemand op de wijnproeverij cadeaubon.

Nieuwe proefavonden 2023 Awake wijnkelder:

Tijden: 19:30-22:00u aanmelden via –> info@awakewijnenkoffie.nl

  • 6 Januari 2023: Oranjewijn & Natuurwijn € 30 p.p.
  • 3 Februari: Rioja (rood en wit) € 30 p.p.
  • 17 Februari: Kaas en Wijn proeverij € 35 p.p.
  • 17 Maart: Bourgogne & Rhône blanc € 35 p.p.
  • 16 April wijnmakersbrunch @ wijnbar buskens
  • 12&13 mei Wijnfestival Berg en Dal @ Wijnterras de Holdeurn
wijn webshop wijnkelder

Persoonlijk advies over wijn

De Wijnkelder van Nijmegen is er voor iedere wijnliefhebber.  Komen er dit weekend vrienden over de vloer en wil jij indruk maken met bijzondere wijn? Bij de Wijnkelder van Nijmegen krijg je persoonlijk advies en kiezen wij samen de juiste wijn uit. 

Locatie wijnproeverij Nijmegen: Mariënburgsestraat 16, 6511 RN Nijmegen 

De locatie van onze wijnkelder in combinatie met de kookstudio is ideaal voor een avond vullend programma of juist leuk als onderdeel van een vrijgezellendag, team activiteit. 

Wijn&spijs

Boven de wijnkelder van Awake bevindt zich de grote keuken van Kookers.nl. Van wijn drinken krijg je vaak lekkere trek dus naast wijn proeven kunnen wij gemakkelijk schakelen naar de keuken voor een bijpassend wijn&spijs menu of uitgebreide borrelplank.

Kookstudio Kookers

Kookers.nl en Awake zijn vaste partners als het gaat om wijn&spijs. In hetzelfde pand van de wijnkelder zit ook de kookstudio gevestigd waar men kookworkshops kan volgen in grote groepen. Ook specialiseert Kookers zich in live cooking dinner en aangeklede vergaderingen. Natuurlijk is het van toegevoegde waarde om een mooi glas wijn bij het eten te serveren. Bij Awake hebben we de kennis in huis om een op maat gemaakt wijn menu bij het eten te serveren en vice versa.

Lijkt het jou leuk om met je team, collega’s, vrienden en/of familie een wijnproeverij te boeken?

Kom dan langs in de mooiste wijnkelder van Nijmegen en boek jouw wijnproeverij via info@awakewijnenkoffie.nl