Dé wijnkelder van Nijmegen.

Welkom in de Wijnkelder van Nijmegen. De wijnkelder bevindt zich in het centrum van Nijmegen. Deze wijnkelder dient als wijnwinkel en is een inspirerende ruimte waarbij je kennis kan maken met de Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen van Awake. Ook hebben wij een groeiend aanbod van biologische, bio-dynamische en natuur wijnen. 

Openingstijden wijnkelder per 4 januari 2024: 

Donderdag en vrijdag: 12:00-18:00

Zaterdag: 12:00-17:00

Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak.

Zondag gesloten

Daarnaast is de wijnkelder natuurlijk ideaal voor wijnproeverijen. Dus ben jij een liefhebber van wijn en altijd op zoek naar bijzondere wijnen? Kom dan snel langs voor een wijnproeverij in Nijmegen, maak een afspraak via info@awakewijnenkoffie.nl of trakteer iemand op de wijnproeverij cadeaubon.

Nieuwe proefavonden 2023 Awake wijnkelder:

Tijden: 19:30-22:30u aanmelden via –> info@awakewijnenkoffie.nl

  • 5 januari 2024: “What grows together goes together” Italië. Geniet deze avond van een culinaire wijn & spijs avond. In samenwerking met Italië specialist Casper van cappito.nl ontdekken we deze avond 6 Italiaanse streekgerechten met 6 bijpassend wijnen uit de streek. Een bijzondere avond om het jaar goed te starten. € 75 p.p. Meld je aan via ons contact formulier
wijn webshop wijnkelder

Persoonlijk advies over wijn

De Wijnkelder van Nijmegen is er voor iedere wijnliefhebber.  Komen er dit weekend vrienden over de vloer en wil jij indruk maken met bijzondere wijn? Bij de Wijnkelder van Nijmegen krijg je persoonlijk advies en kiezen wij samen de juiste wijn uit. 

Locatie wijnproeverij Nijmegen: Mariënburgsestraat 16, 6511 RN Nijmegen 

De locatie van onze wijnkelder in combinatie met de kookstudio is ideaal voor een avond vullend programma of juist leuk als onderdeel van een vrijgezellendag, team activiteit. 

Wijn&spijs

Boven de wijnkelder van Awake bevindt zich de grote keuken van Kookers.nl. Van wijn drinken krijg je vaak lekkere trek dus naast wijn proeven kunnen wij gemakkelijk schakelen naar de keuken voor een bijpassend wijn&spijs menu of uitgebreide borrelplank.

Kookstudio Kookers

Kookers.nl en Awake zijn vaste partners als het gaat om wijn&spijs. In hetzelfde pand van de wijnkelder zit ook de kookstudio gevestigd waar men kookworkshops kan volgen in grote groepen. Ook specialiseert Kookers zich in live cooking dinner en aangeklede vergaderingen. Natuurlijk is het van toegevoegde waarde om een mooi glas wijn bij het eten te serveren. Bij Awake hebben we de kennis in huis om een op maat gemaakt wijn menu bij het eten te serveren en vice versa.

Lijkt het jou leuk om met je team, collega’s, vrienden en/of familie een wijnproeverij te boeken?

Kom dan langs in de mooiste wijnkelder van Nijmegen en boek jouw wijnproeverij via info@awakewijnenkoffie.nl

Wijnkelder afhuren als feestlocatie

Ben jij opzoek naar een leuke locatie voor het geven van je verjaardag of bedrijfsborrel? De Wijnkelder van Nijmegen is een unieke locatie in Nijmegen voor jouw evenement. Wil jij graag een keer wat speciaals doen voor je vrienden of collega’s? Dan kan je terecht in onze wijnkelder voor het vieren van een feestje (maximaal 30 personen).

Informeer naar de mogelijkheden!

Bel naar: 0624714860

Wijnliefhebbers wijnproeverij

Aan alle wijn liefhebbers daarbuiten! Als je op zoek bent naar een manier om je passie voor de beste wijnen te bevredigen, dan is Nijmegen de juiste plek voor jou! Lees hieronder verder.

Maandelijkse wijnproeverij

Elke maand organiseert een Awake-wijn een fantastisch proeverij-evenement alleen voor mede wijnliefhebbers zoals jijzelf, met de mogelijkheid om een heerlijk scala aan verschillende variëteiten uit te proberen. Dit evenement vind plaats in de wijnkelder van Nijmegen op de Mariënburgsestraat 16, waardoor je de ultieme kans hebt om je horizon te verbreden en enkele nieuwe en opwindende wijnen te ontdekken. 

Het verhaal achter de wijn

Tijdens elke proeverij kun je niet alleen verschillende wijnen proberen, maar ook meer te weten komen over hun oorsprong, hoe ze worden gemaakt en hun smaakprofielen. Het is een tevens een fantastische manier om nieuwe contacten te maken met andere wijnliefhebbers zoals jijzelf. Dus, als je zin hebt in wat plezier en wilt leren over wijn, vergeet dan niet om dit maandelijkse evenement te bekijken onder de pagina ‘wijnproeverij of wijnkelder op deze website.