Aanvraag/Contact formulier

Awake Wijn

Who is Awake? Mijn naam is Max de Wijze, trotse oprichter van Awake. Na veel ervaringen in de wijnindustrie werd in 2019 mijn droom werkelijkheid en startte ik mijn eigen bedrijf.

Al tien jaar denk, droom en adem ik wijn en koffie. Dat is begonnen bij een prachtige Duitse wijnfirma uit Nijmegen. Daar deed ik mijn eerste ervaring op in het geven van wijnproeverijen aan huis. Inmiddels heb ik bij het WSET niveau 1, 2 en 3 afgerond. 

Via Lavazza (VAE) en Nespresso ben ik in het ‘koffievak’ gerold, waarna dat ook mijn passie werd. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe smaken en kom ik graag in contact met de mensen achter het product. Daarom is iedere wijnhuis ook zelf bezocht! Als ik de verhalen achter het product gehoord heb, deel ik ze graag met mensen die ook zo veel van goede koffie of wijn houden. 

Genieten, in je uppie of samen, is een van de belangrijke peilers van Awake. De groeiende interesse in eerlijke natuurproducten sluit daar naadloos bij aan. Kwalitatief mooie en smaakvolle producten die voortkomen uit zorgzame oogsten met eerlijke en directe handel. Daar speur ik naar.

Wat heeft Awake te bieden? Awake heeft wijn en koffie voor bij u thuis, op het werk of in de horeca. Van exclusieve Bourgogne wijnen, frisse Italiaanse wijnen, spannende Spaanse wijnen tot natuurlijke natuurwijnen. De koffie’s bevatten allemaal 100% Arabica Specialty bonen en zijn zeer rijk en complex in haar smaken. Ik breng de wijn en koffie bij u thuis, op kantoor en u bent van harte welkom in onze winkel op de Mariënburgsestraat 16 in Nijmegen. De winkel is geopend van Donderdag t/m Zaterdag geopend  (12u-18u)

Tenslotte geven wij graag gezellige en informatieve wijnproeverijen. Zowel op locatie als in onze eigen wijnkelder.

Open je ogen en proef hoe mooi wijn en koffie kan zijn! Do you feel Awake? Yes I feel Awake!