Wijnproeverij in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een Wijnproeverij in Nijmegen? Awake beschikt over een eigen wijnkelder. Deze locatie is ideaal voor een wijnproeverij maar natuurlijk ben je ook welkom in de wijnkelder van Awake voor het ontdekken van jouw favoriete wijn. Wij staan klaar voor persoonlijk wijnadvies.

Kijk op onze contact pagina indien u een (aan)vraag heeft.

Eens per maand op vrijdag zijn er thema wijnproeverijen. Deze thema wijnproeverij zijn voor een ieder (boven de 18 jaar) toegankelijk. Meld je aan via info@awakewijnenkoffie.nl 

Nieuwe proefavonden Awake wijnkelder:

      Tijden: 19:30-22:00u

    • 4 augustus: Zuid Afrikaanse wijnen met LIVE Zuid-Afrikaanse muziek gezongen door Lieke Joosen € 40 p.p. 
    • 1 september: Puur Puglia! We reizen af naar de hak van de laars en ontdekken de parels uit Zuid-Italië. € 40 p.p.
    • 7 oktober: Garage sale!! Alle wijnen staan deze dag open en tegen aantrekkelijke prijzen gaan er bijzondere wijnen in de sale.
    • 27 oktober: Rioja vs Emporda: Het grote Rioja tegen sleeping giant Emporda. Wie wordt de winnaar van deze Spaanse wijn battle? 
    • 1 december: Grande Italia: Tijdens de laatste wijnproeverij van het jaar pakken we uit en proeven we de mooiste wijnen uit Italië. Met o.a. Amarone, Brunello en Barolo. € 50 p.p. Meld je aan via ons contact formulier

         

 

Wijnproeverij als personeelsuitje:

Binnenkort een personeels activiteit op de agenda staan, heb je iets te vieren of staat het event van de jaarclub weer op de planning ? Een wijnproeverij is altijd een goed idee. Niet alleen zorgt het voor veel gezelligheid, mooie momenten om samen te delen maar ook leer je hoe men een wijn hoort te proeven.

Voor grote groepen kunnen wij een op maat gemaakte wijnproeverij samen stellen. Neem aub contact op via info@awakewijnenkoffie.nl 

Wijnproeverij met passende hapjes:

Waarom een wijnproeverij in Nijmegen bij Awake? Allereerst nemen wij tijdens een wijnproeverij al het werk uit handen zodat jullie samen optimaal kunnen genieten van de wijn. Daarnaast krijgt iedereen een officiële Awake Aromazon en een formulier om proefnotities te maken. Tevens werkt Awake nauw samen met cateraar kookers.nl zodat er naast heerlijke wijn ook passende hapjes of gerechten geserveerd kunnen worden. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij. Op onze contact pagina kunt u uw gegevens invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl

Wijnproeverij op locatie:

Heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Houdt u van gezelligheid en drinkt u graag een goed glas wijn? Of bent u juist op zoek naar een activiteit met vrienden of collega’s? AWAKE komt graag naar je toe voor een wijnproeverij op locatie. Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij.

Gezellig en leerzaam:

Een wijnproeverij van AWAKE staat garant voor een gezellige en leerzame wijnproeverij. AWAKE is gespecialiseerd in Italiaanse, Spaanse en Franse wijn en komt bij u thuis, op het werk of op een andere locatie om deze pareltjes te laten proeven. Daarnaast regelt Awake de wijn, de wijnglazen, proefnotities en een aroma-kaart. Een volledig verzorgde avond, waarbij u niets anders hoeft te doen dan het proeven van heerlijke wijnen. 

Wijnproeverij aanvragen: 
Op onze contact pagina kunt u een wijnproeverij aanvragen. Of stuur ons een email op info@awakewijnenkoffie.nl

Opties Wijnproeverij Nijmegen:

Wijnproeverij Bella Italia wijnkelder Nijmegen

Italië is bij uitstek wijnland nummer één. Van de wijn die wereldwijd gedronken wordt is maar liefst 25% afkomstig uit Italië. Awake heeft in haar wijnkelder schitterende wijn uit Piemonte, Puglia en Friuli Venezia – Giulia . Denk bijvoorbeeld aan de Roero Arneis, BaroloNegroamaro en mooie natuurwijnen gemaakt van de Pecorino en Pinot Grigio druiven. Ontdek het zelf!

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij in de wijnkelder van Nijmegen bedragen € 27,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Bella Italia aan huis

 
Awake komt naar jou toe! Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij Viva Espana

Een Spaanse wijnproeverij is natuurijk ook mogelijk. Uit de wijnregio Emporda DO proeven we mooie natuurwijnen, krachtige rode wijnen en houtgelagerde witte wijnen. Natuurlijk mogen de pareltjes uit de Rioja wijnstreek niet vergeten worden dus ook deze staan op het wijnmenu. Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 27,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Vivi Espana aan huis:

Awake komt naar jou toe! De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij Belle France wijnkelder Nijmegen

Wie graag het beste wilt proeven uit de Bourgogne en de Rhône kiest voor een wijnproeverij met schitterende Franse wijnen.

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 35 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Belle France aan huis:

Awake komt naar jou toe! De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 40 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij ontdekking
(Frankrijk, Italië & Spanje)

Kan je niet kiezen uit een van bovenstaande wijnproeverijen? Laat ons de wijnen maar uitzoeken en het lekkerste van Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen aan jou laten proeven. 

 

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij in de wijnkelder van Nijmegen bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

 

Wijnproeverij ontdekking aan huis

 
Awake komt naar jou toe! Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 35 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.
amadieu-052web
IMG_0352

Wijn & Spijs proeverij

Bent u op zoek naar een wijn & spijs proeverij? Boek dan via AWAKE een unieke wijn & spijs proeverij. Erg leuk als personeelsactiviteit en makkelijk te realiseren voor grote groepen.

Proeven:

Bij een wijn & spijs proeverij draait het echt om smaak en smaak proeven. Zuur, zout, zoet, bitter en umami zijn de 5 basissmaken die je gaat ontdekken en wat die in een wijn kunnen losmaken en vice versa. Welke wijn is lekker bij truffel risotto? Waarom zijn oesters en champagne zo een goddelijke combinatie? En hoezo likt men zijn vingers af bij Pinot Noir en eendenbout?

De wijnkelder van Awake bevindt zich onder de kookstudio van Kookers. Hierdoor is lekker eten altijd dichtbij en maken wij samen een op maat gemaakt wijn en spijs 6 gangen menu!

De kosten voor deze wijn & spijs proeverij bedragen € 100 p.p. en is alleen mogelijk in de ‘Wijnkelder van Nijmegen’.  Bekijk op de afbeelding een voorbeeldmenu.

 

Boek via info@awakewijnenkoffie.nl

Wijn en spijs wijnkelder
Wijn en spijs menu voorbeeld

Borrelplank

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een borrelplank te boeken tegen een meerprijs van €12,50 p.p.

Uitgebreide borrelplank deluxe

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een uitgebreide borrelplank deluxe te boeken tegen een meerprijs van €17,50 p.p.

Reiskosten

Awake is gevestigd in Nijmegen en komt binnen de gemeente Nijmegen gratis naar u toe. Daarbuiten wordt € 0,31 /km gerekend. Bedankt voor uw begrip.

Vraag een wijn (& spijs) proeverij aan

Trending:

High wine Nijmegen

Italiaanse wijnproeverij Nijmegen

De Italiaanse wijncultuur is wereldwijd bekend en geliefd. In Nijmegen bij AWAKE Wijn kun je zelf ook van deze heerlijke wijnen proeven tijdens een Italiaanse wijnproeverij. Tijdens zo’n proeverij krijg je de kans om verschillende Italiaanse wijnen te proeven en te ontdekken welke wijn jouw favoriet is.

Tijdens het proeven krijg je uitleg over de verschillende wijnsoorten en de bijbehorende smaken. Vaak worden er ook hapjes geserveerd die goed passen bij de verschillende wijnen die worden geproefd. Dit alles zorgt voor een gezellige en leerzame ervaring.
Een Italiaanse wijnproeverij is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Het is ook een origineel idee voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bij Awake-wijn kan je terecht voor een Italiaanse wijnproeverij.

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in Nederland, bekend om zijn rijke culturele geschiedenis en bruisende nachtleven. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest, is een vrijgezellenfeest bij Awake - wijn de perfecte keuze. Begin met een leuke activiteit zoals een privéboottocht op de Waal of een energieke paddel-sessie of Hop&Go door de stad heen.

Daarna staat bij AWAKE Wijn de champagne klaar en gaan we genieten van een wijnproeverij. Dit kan variëren van een high wine, een champagne brunch / lunch of diner, een Italiaanse wijnproeverij, een Spaanse wijnproeverij, een Franse wijnproeverij of een wijn&spijs proeverij.