Wijnproeverij in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een Wijnproeverij in Nijmegen? Awake beschikt over een eigen wijnkelder. Deze locatie is ideaal voor een wijnproeverij maar natuurlijk ben je ook welkom in de wijkelder van Awake voor het ontdekken van jouw favoriete wijn. Wij staan klaar voor persoonlijk wijnadvies.

Eens per maand op vrijdag zijn er thema wijnproeverijen. Deze thema wijnproeverij zijn voor een ieder (boven de 18 jaar) toegankelijk. Meld je aan via info@awakewijnenkoffie.nl 

Nieuwe proefavonden Awake wijnkelder:

      Tijden: 19:30-22:00u

  • 6 Januari 2023: Oranjewijn & Natuurwijn € 30 p.p.
  • 3 Februari: Rioja (rood en wit) € 30 p.p.
  • 17 Februari: Kaas en Wijn proeverij € 35 p.p.
  • 17 Maart: Bourgogne & Rhône blanc € 35 p.p.
  • 16 April: Wijnmakersbrunch met Fabio Aresca @ wijnbar Buskens. reserveren via de website van buskensnijmegen.nl
  • 12&13 Mei Wijnfestival Berg en Dal @ Wijnterras de Holdeurn

          Kaartjes zijn verkrijgbaar via wijnfestivalbergendal.nl

 • 2 Juni: Zuid Afrikaanse wijnen met LIVE Zuid-Afrikaanse muziek gezongen door Lieke Joosen € 40 p.p. 
 
 

Wijnproeverij als personeelsuitje:

Binnenkort een personeels activiteit op de agenda staan, heb je iets te vieren of staat het event van de jaarclub weer op de planning ? Een wijnproeverij is altijd een goed idee. Niet alleen zorgt het voor veel gezelligheid, mooie momenten om samen te delen maar ook leer je hoe men een wijn hoort te proeven.

Voor grote groepen kunnen wij een op maat gemaakte wijnproeverij samen stellen. Neem aub contact op via info@awakewijnenkoffie.nl 

Wijnproeverij met passende hapjes:

Waarom een wijnproeverij in Nijmegen bij Awake? Allereerst nemen wij tijdens een wijnproeverij nemen wij al het werk uit handen zodat jullie samen optimaal kunnen genieten van de wijn. Daarnaast krijgt iedereen een officiële Awake Aromazon en een formulier om proefnotities te maken. Tevens werkt Awake nauw samen met cateraar kookers.nl zodat er naast heerlijke wijn ook passende hapjes of gerechten geserveerd kunnen worden. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij. Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl

Wijnproeverij op locatie:

Heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Houdt u van gezelligheid en drinkt u graag een goed glas wijn? Of bent u juist op zoek naar een activiteit met vrienden of collega’s? AWAKE komt graag naar je toe voor een wijnproeverij op locatie. Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij.

Gezellig en leerzaam:

Een wijnproeverij van AWAKE staat gegarandeerd voor een gezellige en leerzame wijnproeverij. AWAKE is gespecialiseerd in Italiaanse en Franse wijn en komt bij u thuis, op het werk of op een andere locatie om deze pareltjes te laten proeven. Daarnaast regelt Awake de wijn, de wijnglazen, proefnotities en een aroma-kaart. Een volledig verzorgde avond, waarbij u niets anders hoeft te doen dan het proeven van heerlijke wijnen. 

Wijnproeverij aanvragen:

Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl 

Opties Wijnproeverij Nijmegen:

Wijnproeverij Bella Italia wijnkelder Nijmegen

Italië is bij uitstek wijnland nummer één. Van de wijn die wereldwijd gedronken wordt is maar liefst 25% afkomstig uit Italië. Awake heeft in haar wijnkelder schitterende wijn uit Piemonte, Puglia en Friuli Venezia – Giulia . Denk bijvoorbeeld aan de Roero Arneis, BaroloNegroamaro en mooie natuurwijnen gemaakt van de Pecorino en Pinot Grigio druiven. Ontdek het zelf!

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij in de wijnkelder van Nijmegen bedragen € 27,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Bella Italia aan huis

 
Awake komt naar jou toe! Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij Viva Espana

Een Spaanse wijnproeverij is natuurijk ook mogelijk. Uit de wijnregio Emporda DO proeven we mooie natuurwijnen, krachtige rode wijnen en houtgelagerde witte wijnen. Natuurlijk mogen de pareltjes uit de Rioja wijnstreek niet vergeten worden dus ook deze staan op het wijnmenu. Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 27,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Vivi Espana aan huis:

Awake komt naar jou toe! De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij Belle France wijnkelder Nijmegen

Wie graag het beste wilt proeven uit de Bourgogne en de Rhône kiest voor een wijnproeverij met schitterende Franse wijnen.

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 35 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Belle France aan huis:

Awake komt naar jou toe! De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 40 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Wijnproeverij ontdekking
(Frankrijk, Italië & Spanje)

Kan je niet kiezen uit een van bovenstaande wijnproeverijen? Laat ons de wijnen maar uitzoeken en het lekkerste van Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen aan jou laten proeven. 

 

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij in de wijnkelder van Nijmegen bedragen € 32,50 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

 

Wijnproeverij ontdekking aan huis

 
Awake komt naar jou toe! Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 35 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.
amadieu-052web
IMG_0352

Wijn & Spijs proeverij

Bent u op zoek naar een wijn & spijs proeverij? Boek dan via AWAKE een unieke wijn & spijs proeverij. Erg leuk als personeelsactiviteit en makkelijk te realiseren voor grote groepen.

Proeven:

Bij een wijn & spijs proeverij draait het echt om smaak en smaak proeven. Zuur, zout, zoet, bitter en umami zijn de 5 basissmaken die je gaat ontdekken en wat die in een wijn kunnen losmaken en vice versa. Welke wijn is lekker bij truffel risotto? Waarom zijn oesters en champagne zo een goddelijke combinatie? En hoezo likt men zijn vingers af bij Pinot Noir en eendenbout?

De wijnkelder van Awake bevindt zich onder de kookstudio van Kookers. Hierdoor is lekker eten altijd dichtbij en maken wij samen een op maat gemaakt wijn en spijs 6 gangen menu!

De kosten voor deze wijn & spijs proeverij bedragen € 100 p.p. en is alleen mogelijk in de ‘Wijnkelder van Nijmegen’.  Bekijk op de afbeelding een voorbeeldmenu.

 

Boek via info@awakewijnenkoffie.nl

Wijn en spijs wijnkelder
Wijn en spijs menu voorbeeld

Borrelplank

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een borrelplank te boeken tegen een meerprijs van €12,50 p.p.

Uitgebreide borrelplank deluxe

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een uitgebreide borrelplank deluxe te boeken tegen een meerprijs van €17,50 p.p.

Reiskosten

Awake is gevestigd in Nijmegen en komt binnen de gemeente Nijmegen gratis naar u toe. Daarbuiten wordt € 0,31 /km gerekend. Bedankt voor uw begrip.

Vraag een wijn (& spijs) proeverij aan

Trending:

High wine Nijmegen

Italiaanse wijnproeverij Nijmegen

Vrijgezellenfeest Nijmegen