Wijnproeverij in 'De Wijnkelder van Nijmegen':

Welkom in de Wijnkelder van Nijmegen. Begin april 2022 opent Awake de wijnkelder in het centrum van Nijmegen. Deze wijnkelder is een inspirerende ruimte waarbij je kennis kan maken met de Italiaanse en Franse wijnen van Awake. Daarnaast is de wijnkelder natuurlijk ideaal voor wijnproeverijen. Dus ben jij een liefhebber van wijn en altijd op zoek naar bijzondere wijnen? Kom dan snel langs voor een wijnproeverij in Nijmegen of maak een afspraak per mail.

De Wijnkelder van Nijmegen is er voor iedere wijnliefhebber.  Komen er dit weekend vrienden over de vloer en wil jij indruk maken met bijzondere wijn? Bij de Wijnkelder van Nijmegen krijg je persoonlijk advies en kiezen wij samen de juiste wijn uit. 

Locatie wijnproeverij Nijmegen: Mariënburgsestraat 16, 6511 RN Nijmegen 

De locatie van onze wijnkelder in combinatie met de kookstudio is ideaal voor een avond vullend programma of juist leuk als onderdeel van een vrijgezellendag, team activiteit. 

Boven de wijnkelder van Awake bevindt zich de grote keuken van Kookers.nl . Van wijn drinken krijg je vaak lekkere trek dus naast wijn proeven kunnen wij gemakkelijk schakelen naar de keuken voor een bijpassend wijn&spijs menu of uitgebreide borrelplank.

Kookers.nl en Awake zijn vaste partners als het gaat om wijn&spijs. In hetzelfde pand van de wijnkelder zit ook de kookstudio gevestigd waar men kookworkshops kan volgen in grote groepen. Ook specialiseert Kookers zich in live cooking dinner en aangeklede vergaderingen. Natuurlijk is het van toegevoegde waarde om een mooi glas wijn bij het eten te serveren. Bij Awake hebben we de kennis in huis om een op maat gemaakt wijn menu bij het eten te serveren en vice versa.

Lijkt het jou leuk om met je team, collega’s, vrienden en/of familie een wijnproeverij te boeken? Kom dan langs in de mooiste wijnkelder van Nijmegen en boek jouw wijnproeverij via info@awakewijnenkoffie.nl

Dirk Lentjes
Dirk Lentjes
09/03/2022
Geverifieerd
Max van Awake Wijn en Koffie heeft al meerdere keren voor ons een wijnproeverij verzorgd. Uiteraard is de wijn altijd heerlijk, maar Max onderscheidt zich in het neerzetten van een unieke en prettige sfeer en uiteraard zijn verregaande kennis van (Italiaanse) wijnen. Hij neemt je mee in de wijnen die voortkomen uit verschillende streken en weet dit op een leuke en spontane manier te brengen. Aanrader👍
Gaby Hommersom
Gaby Hommersom
21/04/2021
Geverifieerd
Elle Sleddens
Elle Sleddens
19/02/2021
Geverifieerd
Erg leuk en lekker!
Ingrid Tax
Ingrid Tax
15/02/2021
Geverifieerd
Wij hebben een virtuele wijn en spijs proeverij gedaan. Alles was goed verzorgd, de wijn zat in mooie flesjes, het eten was lekker, de video's waren erg leuk. Leuk om te weten waar een wijn vandaan komt. Was zeker de moeite waard.
Martijn Fransen
Martijn Fransen
30/01/2021
Geverifieerd
Altijd de beste wijnen in assortiment. Veel kennis. Goede snelle service en levering. Betaalbaar. Hij maakt wijn drinken echt een plezier.
Tim van Merwijk
Tim van Merwijk
25/01/2021
Geverifieerd
Wij hebben een virtuele wijnproeverij gedaan bij Awake. Wij zijn onder de indruk van de manier waarop Max dit heeft aangepakt. De flesjes, de video's, de beschrijvingen, alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn vooral te spreken over zijn persoonlijke aanpak. Oja, de wijnen zijn ook nog eens erg lekker! Zo lekker dat we een mooie bestelling hebben gedaan na de proeverij. Wij gaan zeker vaker bestellen bij Awake.
Guy L
Guy L
23/01/2021
Geverifieerd
Een lekkere & leerzame ervaring!
Amke van Oversteeg
Amke van Oversteeg
22/01/2021
Geverifieerd
Christel de Jong
Christel de Jong
19/01/2021
Geverifieerd
Thuiswijnproeverij gehad met 6 heerlijke wijntjes. De wijntjes waren voorzien van korte duidelijke uitlegfilmpjes en een wijnproefformulier om onze bevindingen op te schrijven. Heel leuk en coronaproof om te doen, aanrader!
Rens van Eijk
Rens van Eijk
22/12/2020
Geverifieerd
Om ons weekendje weg compleet te maken, waren we opzoek naar een speciale wijn. Het was zondag na 17u en alle winkels waren al dicht. Gelukkig nam Max zijn telefoon meteen op en kwam hij de wijn ook nog bij ons langs brengen. Bedankt voor de heerlijke Barolo en de goede service Max!

Wijnproeverij Nijmegen:

Ben jij op zoek naar een Wijnproeverij in Nijmegen? In april 2022 opent Awake haar deuren in Nijmegen centrum. Deze locatie is ideaal voor een wijnproeverij maar natuurlijk ben je ook welkom in de wijkelder van Awake voor het ontdekken van jouw favoriete wijn. Wij staan je klaar voor persoonlijk advies!

Binnenkort een personeels activiteit op de agenda staan, heb je iets te vieren of staat het event van de jaarclub weer in de planning ? Een wijnproeverij is altijd een goed idee en zorgt voor veel gezelligheid en mooie momenten samen te delen.

Goede wijn en lekker eten:

Waarom een wijnproeverij bij Awake? Tijdens een wijnproeverij nemen wij al het werk uit handen zodat jullie samen optimaal kunnen genieten van de wijn. Je krijgt een officiële Awake Aromazon en een formulier om proefnotities te maken. Tevens werkt Awake nauw samen met kookers.nl zodat er naast heerlijke wijn ook passende hapjes of gerechten geserveerd kunnen worden.

Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij. Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl

Wijnproeverij op locatie:

Heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Houdt u van gezelligheid en drinkt u graag een goed glas wijn? Of bent u juist op zoek naar een activiteit met vrienden of collega’s? AWAKE komt graag naar je toe voor een wijnproeverij op locatie.

Een wijnproeverij van AWAKE staat gegarandeerd voor een gezellige en leerzame wijnproeverij. AWAKE is gespecialiseerd in Italiaanse en Franse wijn en komt bij u thuis, op het werk of op een andere locatie om deze pareltjes te laten proeven. Daarnaast regelt Awake de wijn, de wijnglazen, proefnotities en een aroma-kaart. Een volledig verzorgde avond, waarbij u niets anders hoeft te doen dan het proeven van heerlijke wijnen. 

Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij. Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl

Opties wijnproeverijen:

Pakket 1: Bella Italia wijnkelder Nijmegen

Italië is bij uitstek wijnland nummer één. Van de wijn die wereldwijd gedronken wordt is maar liefst 25% afkomstig uit Italië. Awake heeft in haar wijnkelder met name wijnen uit de Piemonte en Puglia. Denk bijvoorbeeld aan de Roero Arneis, Barolo of de Negroamaro. Ontdek het zelf!

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij in de wijnkelder van Nijmegen bedragen € 25 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Bella Italia aan huis

 
Awake komt naar jou toe! Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 30 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Pakket 2: Belle France wijnkelder Nijmegen

Wie graag het beste wilt proeven uit de Bourgogne en de Rhône kiest voor een wijnproeverij met schitterende Franse wijnen.

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 30 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Belle France aan huis:

Awake komt naar jou toe! De kosten voor deze wijnproeverij aan huis bedragen € 40 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.

Pakket 3: Wijn & Spijs proeverij

Bent u op zoek naar een wijn & spijs proeverij? Boek dan via AWAKE een unieke wijn & spijs proeverij. Erg leuk als personeelsactiviteit en makkelijk te realiseren voor grote groepen.

Proeven:

Bij een wijn & spijs proeverij draait het echt om smaak en smaak proeven. Zuur, zout, zoet, bitter en umami zijn de 5 basissmaken die je gaat ontdekken en wat die in een wijn kunnen losmaken en vice versa. Welke wijn is lekker bij truffel risotto? Waarom zijn oesters en champagne zo een goddelijke combinatie? En hoezo likt men zijn vingers af bij Pinot Noir en eendenbout?

De wijnkelder van Awake bevindt zich onder de kookstudio van Kookers. Hierdoor is lekker eten altijd dichtbij en maken wij samen een op maat gemaakt wijn en spijs 6 gangen menu!

De kosten voor deze wijn & spijs proeverij bedragen € 60 p.p. en is alleen mogelijk in de ‘Wijnkelder van Nijmegen’.

 

Boek via info@awakewijnenkoffie.nl

Uitgebreide borrelplank

Bij iedere vorm van een wijnproeverij is er een uitgebreide borrelplank te boeken tegen een meerprijs van €10 p.p.

Reiskosten

Awake is gevestigd in Nijmegen en komt binnen een straal van 15 km gratis naar u toe. Daarbuiten wordt € 0,31 /km gerekend. Bedankt voor uw begrip.

Vraag een wijn (& spijs) proeverij aan