Virtuele wijn(&spijs)proeverij, corona proof!

Bent u op zoek naar een virtuele wijn (&spijs)proeverij tijdens deze Corona periode? Boek dan via AWAKE een unieke virtuele wijnproeverij.

Een virtuele wijnproeverij is een online wijnproeverij waarbij jij vanuit huis je eigen wijnproeverij organiseert onder begeleiding van professioneel online wijnadvies. Je ontvangt 6 heerlijke Italiaanse en/of Franse wijnen die je niet elke dag drinkt. Speciale wijnen voor speciale momenten.

Bij een wijn&spijs proeverij ontvang je ook 6 bijpassende gerechten. Deze gerechten zijn speciaal samengesteld door Restaurant Nelis.

Bekijk het filmpje ter inspiratie en boek via info@awakewijnenkoffie.nl

TIP: Ook leuk als personeelsactiviteit. (max 50 personen)

Wijnproeverij op locatie:

Heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Houdt u van gezelligheid en drinkt u graag een goed glas wijn? Of bent u juist op zoek naar een activiteit met vrienden of collega’s? Dan is een wijnproeverij bij AWAKE wijn een perfect idee.

Een wijnproeverij bij AWAKE staat gegarandeerd voor een gezellige en leerzame wijnproeverij. AWAKE is gespecialiseerd in Italiaanse en Franse wijn en komt bij u thuis, op het werk of op een andere locatie om deze pareltjes te laten proeven. Daarnaast regelt Awake de wijn, de wijnglazen, proefnotities en een aroma-kaart. Een volledig verzorgde avond, waarbij u niets anders hoeft te doen dan het proeven van heerlijke wijnen. 

Bekijk hieronder de verschillende opties voor een wijnproeverij. Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen, dan zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt uiteraard ook zelf een e-mail sturen naar: info@awakewijnenkoffie.nl

Optie 1: Bella Italia

Italië is bij uitstek wijnland nummer één. Van de wijn die wereldwijd gedronken wordt is maar liefst 25% afkomstig uit Italië. AWAKE richt zich met name op wijnen uit de Piemonte en Puglia. Waarom? Dat proef je vanzelf!

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 25 p.p.

Tip van Awake!

Wilt u voor een wijn & spijs (samenwerking restaurant Nelis) ervaring gaan of een heerlijk volle borrelplank met bijpassende kazen en worstjes? Dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Dit kan voor een meerprijs van € 10 p.p. (Tijdens de Lockdown alleen Virtuele wijn&spijs €50 p.p. mogelijk). Zie webshop voor meer info.

Optie 2: Belle Bourgogne

Wie graag het beste wilt proeven uit de Bourgogne en de Rhône kiest voor een wijnproeverij met schitterende Franse wijnen. 

Je proeft tijdens deze wijnproeverij 6 verschillende exclusieve wijnen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 35 p.p.

Reiskosten

Awake is gevestigd in Nijmegen en komt binnen een straal van 25 km gratis naar u toe. Daarbuiten wordt € 0,21 /km gerekend. Bedankt voor uw begrip.

Vraag wijnproeverij aan