Awake Wijn

Who is Awake? Mijn naam is Max de Wijze, trotse founder van Awake. Na veel ervaringen in de wijnindustrie werd in 2019 mijn droom werkelijkheid en startte ik mijn eigen bedrijf.

Al tien jaar denk, droom en adem ik wijn en koffie. Dat is begonnen bij een prachtige Duitse wijnfirma uit Nijmegen. Daar deed ik mijn eerste ervaring op in het geven van wijnproeverijen aan huis. Via Lavazza en Nespresso ben ik in het ‘koffievak’ gerold, waarna dat ook mijn passie werd. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe smaken en trends. Als ik die gevonden heb, deel ik ze graag met mensen die ook zo veel van goede koffie of wijn houden.

Genieten, in je eentje of samen, is een van de belangrijke doelstellingen van Awake. De groeiende interesse in eerlijke natuurproducten sluit daar naadloos bij aan. Kwalitatief mooie en smaakvolle producten die voortkomen uit zorgzame oogsten met eerlijke en directe handel. Daar speur ik naar.

Wat heb ik te bieden? Awake heeft wijn en koffie voor bij u thuis, op het werk of in de horeca. Van exclusieve Bourgogne wijnen tot mooie, frisse Italiaanse wijnen. De koffie’s bevatten allemaal 100% Arabica Specialty bonen en zijn zeer rijk en complex in haar smaken. Ik breng de wijn en koffie bij u thuis of in uw zaak.

Open je ogen en proef hoe mooi het leven kan zijn! Do you feel Awake? Yes I feel Awake!